Naujiena keliautojams: geriausi kelionių pasiūlymai vos per 3 minutes

Naujiena keliautojams: geriausi kelionių pasiūlymai vos per 3 minutes

Ar kada pagalvojote, kad geriausią kelionės pasiūlymą į savo el. paštą galite gauti vos per 3 min.? Naujasis jūsų kelionių e-gidas atostogustartas.lt – šiuolaikinių technologijų dėka, greitai galite gauti geriausią kelionės pasiūlymą.

Principas paprastas – „Spausk, gauk, keliauk“. Apsilankykite atostogustartas.lt ir pasirinkite pageidaujamą kryptį, suveskite kelionės datą bei atostogaujančių asmenų kiekį. Vos per 3 minutes į savo el. paštą gausite jums specialiai atrinktus geriausius kelionių pasiūlymus. Nuorodoje esančių pasiūlymų kainos dinaminės, todėl pasikeitus kelionės kainai – pokyčius matysite ir jūs. Geriausius kelionės kainos pasiūlymus parenka algoritmas – skanuoja daug kelionių puslapių ir sutaupo jūsų laiką – jums nereikia ieškoti kelionių paketų per kelis skirtingus tiekėjus. Tai – greita, modernu ir patogu. Gausite pilną išsvajotų atostogų paketą į savo el. paštą.
Neabejotini privalumai:

  • Tik trys žingsniai – spausk, gauk, keliauk.
  • Lengva kelionės rezervacija ir galimybė bendrauti su kelionių ekspertu.
  • Atrenkami tik geriausi kelionių pasiūlymai iš visų Lietuvoje veikiančių kelionių organizatorių pasiūlos.
  • Didelė poilsio krypčių ir viešbučių pasiūla.

Patogaus kelionių paieškos įrankio sumanytojai turi daugelio metų patirtį kelionių organizavime ir teigia, kad idėja gimė iš to, kad suprato, jog klientui būtų patogu gauti geriausią pasiūlymą iš visų kelionių organizatorių. „Rinkoje atsirado daugiau kelionių organizatorių, o klientui sunku susigaudyti ir susirasti pačią palankiausią kainą pagal jo norus. Tikime, kad šis įrankis palengvins jūsų kasdienybę ir savo svajonių kelionę galėsite rasti vos per keletą minučių,“ – sako atostogustartas.lt komanda.

Išbandyk atostogustartas.lt – iki tavo atostogų starto liko vos keli žingsniai!